Online Diary cikNaz: tak baik meninggi diri

Sunday, February 20, 2011

tak baik meninggi diri



Jam dah tepat menunjukkan jam3 suku pagi .
mata ni aishhh tamaw lelap plak , tapi lelaki kesayangan aku dh lama dibuai mimpi .
dia suruh aku tidur sekali tadi then serius memang nak tidur tadi tapii..nyamuk bnyak sgt . 
mata pon tak nantok lagi ni . nak text die bagitahu tapi nanti kacau plak tidur dia .
sian dia buzy sangat tadi n penat agaknya . *sorry hubby , beby tade niat nak tipu hubby nak tito tapi beby tamaw kacau hubby tito :'(



Okayy , berbalik pada tajuk post ni .
ta baek meninggi diri nanti tuhan tarik balik ilmu kita tau.
bukan apa , kengkadang aku tak puas hati gak ada yang sesetengah org yang suka meninggi diri .
like what ? macam ni la caranya "wahhh, aku la the best among the best babe!"
serius bhaii , meluat HAKU HOKAYHH! haha!
okayy fine la , aku tahu ko pandai tak macam haku yang kengkadang bengap nak mam*** ni . haha
bukan kutuk but hakikat kot aku ni pemalas dan lambat pikap , keh3 XDD
tapi tadela, at least aku penah dpt full mark test kott bhaii . *opssss, tamaw meninggi diri Nazatul oiii . nanti kena tarik balik ilmu kunk ko jadi bengap balik plak . pang kunkk!! XDD
hahaha!!
tapi annoying gile la bhaii . cara ko tu buat aku ishhh dia ni agakla kann . pang gak belagak gilosss.
bukan ape ye anak-anak, kalau ko tu memang pandai jangan la tunjukkan sangat yang ko tu the best among the best kott .
ramai lagi yang pandai dari ko , malahan berjuta lemon pandai . tapi... cara ko tu lak aihhh .
serius , cakap ko orang lain mana boleh betah ponn . aku bagi idea konpom ko tolak . yess , aku tahu la kau pandai melangit dari nak dibandingkan ngan aku lahaiii yang mcm langit ngan bumi ngan ko 
kadang-kadang aku rasa teramat rendah diri dengan ko , bukan aku je ramai lagi .
ko tak tahu ramai dh annoying kot ngan cara ko .
aku tahu ko pandai , at least jangan la cmni , jangan meninggi diri sayang .
aku cakap ikhlas tade niat nak kutuk ko kat sini .
tapi kadang-kadang cara ko melampau .
aku tanak orang lain ramai membenci ko .
aku ikhlas tau .
sebenarnya aku sayang semua kawan-kawan aku :')


yeee , aku tahu ko memang hebat .



Tenkiu jadi sahabat aku :')


aku sayang ko tapi...


SEE YOU !



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen