Online Diary cikNaz: ohh yeahh !! sayalah nenek yang paling COOLL !!

Friday, April 1, 2011

ohh yeahh !! sayalah nenek yang paling COOLL !!

Adakah ini cerita rekaan ? BUKAN ! ni adalah kenyataan . sila duduk senyap-senyap sambil baca kisah di bawah :)



30 atau 40 tahun akan datang.....




situasi 1

cucu  :  Nenek , saya nak buat assignment hidraulik sekejap ye nek . nanti saya teman nenek jenjalan tau .

Nenek : humangai ! buat apalah kamu nak buat sekarang ? ilek ah ! dulu nenek kat poli chill je buat assignment esok nak hantar baru buat . siap copy kengkawan nenek yang lain . dah-dah , jom teman nenek rempit .

cucu : wahha ! cool la syiak nenek aku ! 


Situasi 2

cucu : Nenek , saya ada kelas ni nek . tapi lecturer tu suka attack saya . nape tah . macam malas je nak pegi kelas :(

Nenek  : what the heck ? buat apa la kamu susah hati sangat ni . dulu nenek chill je malas datang kelas . buat muka selamba bila masuk kelas time nenek lambat setengah jam . siap penah kena bagi surat amaran tak datang kelas . selamba jeee . layannnnn....

cucu : perghh ! cool gileee .

\
Situasi 3

cucu : Nenek , saya ada pasang skandal 3 orang . takot la kalau skandal-skandal saya tahu . macam mana ni ek nek ?

nenek : ahh kamu ! semua leh setel beb ! nenek dulu kaw-kaw ada spuloh skandal . ilek je ..

cucu : fuuyyyyyoooooo !! 


* duduk terpikir , macam ni ke cara kite cakap dengan cucu-cucu kita pada masa hadapan .
memang ROCK habesss nyahhh .


RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL :)

dulu nenek layan LINKIN PARK okayh !!
CRAWLING IN MY SKIN ! OH YEAHH !!!


- TAMAT-



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen