Online Diary cikNaz: Percubaan yang kurang menjadi tapi berjaya . macam mane tu ? ce cite cecite

Monday, April 11, 2011

Percubaan yang kurang menjadi tapi berjaya . macam mane tu ? ce cite cecite


hahahaha , nak gelak tengak header baru aku ni .
macam serabai nyah .
pic tu aku random je . main tibai memana yang termampu .
try guna FOTOFLEXER untuk cutting gambar tu then guna PAINT kaler background .
seriously serabai gile ! ahh , malas nak tukar-tukar lagi . biaq pi la !
banyak kali tukar header kot . jeles tengok bebudak blog laen ade header tomey-tomey .
pape pon misi berjaya !
bhahahaha !!



p/s : wehh , next week aku final wehh . keje RB tak siap-siap. study apatah macam haremm tak prepare pape . selagi keje RB ni tak siap , selagi tu la aku taleh mulakan study . haram jadah ! grrr

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments:

  1. wahh header yg comel .
    pasni aja fara edit boleyh :D

    ReplyDelete
  2. heee, buruk je la fara. ni baru try2 je :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen