Online Diary cikNaz: pong ponggg !!

Saturday, October 27, 2012

pong ponggg !!


Lama gua tak menaip. ok, this is very short entry. kehkehkeh.

bajet mcm ada orang baceee. daaa ~~


Zaman sekarang memang zaman teknologi kan. sana sini bebudak sekolah tadika pon ada handphone even lagi mahal dari hakuu. amboihhh. aku pakai cikai2 je kottt.
walaupun... (nak bagitahu awal-awal bukan riak or kepochiii k -__-) aku bakal nak dapat Samsung tapiiii...tapikannnn aku tetap nak iphoneeeee !!!  lantak pi la nak kata aku ni tak bersyukur. hahaha

sebonar eh.. ni bukan citer tak bersyukur or tidak, ni bab minat. aku minat tu, tetap aku minat. lantak la Blekberi ke, ape ke, aku tetap minat iphone. plus, lagi-lagi aku tengok  artis kpop pujaan aku si HEE CHUL guna ipong lgi laaaa aku gilaaaaa !! oh my anyonyonyo HEE CHUL yang super-duper-gilak-nak-mati-handsome-tahap-nak-pengsan-aku-tengok !! hamsahamidaaa !! (tetibe kuar Korea plakkk)

meltinggggggg!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! 



sorryyy kalau rasa aku gedik or over excited. HAHAHAHA




nakkkkkkkkkkkkkkkk!!! 






nota kaki : short entry la sangat. tehheee






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen