Online Diary cikNaz: ADDICTED

Tuesday, April 5, 2011

ADDICTED

aku sekarang tengah pening-pening lalat maen benda alah ni .
macam dah addict pon ada .
memperkenalkan......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 ni la BURGER SHOP GAME !!

serius , sangat-sangat pening kepala kalau maen sebab ia memerlukan kepantasan yang maksimum . phewww !

tengok ! tengok ! aku dah level atas . dah jauh dah ! bhahaha !!



p/s : ni la cara hilangkan stress untuk aku yang lagi 2minggu nak final . pffffft . hahahaha :)




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments:

  1. nak donlot kt ner game ni?mcmbest jek

    ReplyDelete
  2. hahaha,ni mintak kat Radhiah je. ce try mintak die.

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen