Online Diary cikNaz: Jasmine Selalu Hepi ?

Saturday, April 2, 2011

Jasmine Selalu Hepi ?


JASMINE SELALU HEPI ? bagi sesiapa yang tak kenal lagi tu , mai klik [ sini ] .
agak kurang keajaran la siot menatang ni  sebab dok sedap kutuk agama Islam . ceitt .
kat FB dah kecoh-kecoh pasal minah ni .
aku tak tahu la betul ke tak ni real pic dia sebab ramai kata ni faker sebab mana ada yang berani letak gambar sendiri sebab dah sebok-sebok kutuk Islam .
tapi serius macam aku nak karate usus-usus ngan tulang kering dia ni .
kurang hajar nak mammpppp !!
apa-apa pun , kita sebagai umat islam jangan dok mencaci-caci si pencacai macam Jasmine Selalu Hepi nih .
just kita doakan jela semoga dia insaf dan akui kesilapan dia .
moga-moga dia diberi hidayah Allah.
AMINNN ...

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen