Online Diary cikNaz: Day 01 - Your Favorite song.

Sunday, May 22, 2011

Day 01 - Your Favorite song.


Seperti yang terkandung dalam entry [ ni ], aku menggedik nak buat 30 Day Blog Challenge.
so, kita start dari day 01 okayy :)

YOUR FAVORITE SONG

Baaaaaaaaaaaaanyak sangat lagu yang aku suke.
lagu Melayu, English, Korea pun semua aku layan.
haishhh, memang tak terkira laaaa banyaknya.
Korea, group band yang aku minat Super Junior
mamat-mamat jambu yang super duper cute meletop ahh!
macam kat blog aku ni pon aku letak memacam bideo n lirik lagu yang aku minat.
kalau nak cakap lagu paling favorite sepanjang zaman ialah...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

YUNA - AFTER MIDNIGHT


After midnight I shall kidnap you from the world
And I'll keep you in my room
Hush now my love and hold my hand
After midnight I shall take you to a place
Where no one else should know of
Hush now my love and hold my hand

You are exactly where you supposed to be
And if they come for you
They would have to find me
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/y/yuna/after_midnight.html ]
Stay
Keep me awake
Keep me amazed
Only for today
Keep me dazed
My love is yours only

After midnight
I shall stay awake
And if you chose to close your eyes now
Hush now my love
I'll watch you sleep

You are exactly where you supposed to be
And if they come for you
They would have to find me

Stay
Keep me awake
Keep me amazed
Only for today
Keep me dazed
My love is yours only

Stay
Keep me awake
Keep me amazed
Only for today
Keep me dazed
My love is yours only

Dah 272323625323627392832837656263287392830293x dah aku dengar lagu ni. bermula daripada abang aku yang masukkan semua lagu Yuna kat lappy aku then aku macam tak berapa interested lagi time tu sebab masa tu aku just minat lagu Yuna Dan Sebenarnya yang tengah famous amos masa tu je. then, satu masa tu aku bosan gile pig, aku pon sesaje terai dengar. sekali dengar, fuhhhhh 3897655465236x gak la aku pasang sampai housemate aku bohsan dengo.kihkihkih. entahla sampai sekarang aku tak jemu dengar. aku rasa, aku dah terkena badi Yuna. -..-!

errr, Yuna ada tak ek pakai shawl macam ni. errrk 




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen