Online Diary cikNaz: maki hirokita

Wednesday, May 4, 2011

maki hirokita

ada orang penah kata muka aku macam dia :)
puihh ! memang la tak sama langsung ! aku tak tahu celah mana yang muka aku seakan-akan dia.
dia comel, putih gebu aku plak gelap. memang tak la kannn. hahaha.


MAKI HIROKITA 

gilalah comel. terpikat tengok bibir dia -..-



paling CUTE tahap susah nak dibayangkan !!

auww auww cekci -..-


Sure kan kenal muka awek ni.
dia yang berlakon dalam hanakimi tu.
comel gilakkk.
okay , tu je nak cakap.
motif entry ni adalah merepek disamping kagum dengan muka maki hirokita ni yang tersangatlah comel.
semoga bertemu kembali dilain entry.
bye bye semua !!


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen