Online Diary cikNaz: rindu.

Friday, May 13, 2011

rindu.

aku rindu saat-saat ni.
saat ada sahabat yang dekat dalam menimba ilmu.
panas terik, penat, berjemur bawah cahaya matahari tengahari.perghh!
aku dah rasa dah semua tu. seksa berpeluh-peluh tahan lapar.
tapi inila sahabat aku yang sentiasa ada masa tu.
ya Allah, rindunya masa ni :'(

rindu mereka!

time ni tengah gilo-gilo. budak tak matang! hahaha!

beraya kat umah bos.yuhhhu!

kejadian yang takan dapat dilupa masa ni! kitorg je tahu.hahaha

mengulor.

mengulor time. aku paling pendek.

happy!! dah siap last presentation semua jadi gile. sweet memory ever!

kerja time tapi mengulor tetap diteruskan.

ni namenye lori sipot. 

kawasan tapak pembinaan. dangerous!

tolong indon buek koje.

rindunya kat korang T___T

kalau nak taip dan ceritakan satu-satu pengalaman memang tak cukup sehari.
maka, gambar jela pengubat rindu kat korang :(
walaupun baru kenal dalam masa hanya 6bulan kita praktikal kat JKR Kluang, tapi pengalaman dengan korang macam lebih dari 6bulan.
Sila, Patin, Aimie, Zetty, Sha, Fafa, THANKS for being my friends ever.
miss you guys so much !

"How lucky I am to have known someone who was so hard to say goodbye to."





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments:

  1. misssss uuuuuu..........!!!~~~~~~~wndu tyme yg sumee d atss sne...kalau de rezki kte jmpe ye..........

    ReplyDelete
  2. yeee sayang. aku rindu kat korg2 semua tau. sob sob sob ;(

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen