Online Diary cikNaz: tak ready lagi.

Tuesday, May 10, 2011

tak ready lagi.

hahahaha, ofkos la tak ready lagi.
umur baru setahun jagung, belajar pun tak abes nak K A H W I N ?
sayang, i tak ready lagi laaa. u kumpul duit banyak-banyak pastu i pon sama tau, kita buat majlis yang paling meriah tapi secara sederhana. mesti bermakna sangat :)
orang kata berangan tu elok gak.ngeeeee

ni la antara CONTOH bajet belanja kahwin.

mas kahwin tu confirm la kat johor rm22.50 je. murah kan?
haa barang hantaran aku rasa dalam lebih rm1000 gak la sebab sekarang barang mahal laaa.
yang lain-lain tu, maybe aku tak tahu lagi.
duit pon takdo cmno den nak kahwin. berangan lebeyyyyyyyyyyyy.hahaha
tapela, satu hari nanti akan tergapai jua.
Insyaallah :)

Bestnyeeeee. :)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 comments:

  1. hehe amboi2..jgn langkah bendul ye..bg kakak sepupu awk ni kawin dlu..hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe,mestila. tgu kak edot kawen baru kita kawen. hehehe,can't wait :D

    ReplyDelete
  3. hehe tp lmbt skit kot..hehe sabar ye...

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen