Online Diary cikNaz: setelah habis FINAL EXAM.

Sunday, May 1, 2011

setelah habis FINAL EXAM.

ohhh yeahh ! rasa bebas setelah sekian lama tak taip entry.
setelah sekian lama bertungkus lumus dengan final exam yang amat menyeksakan.
and NOW i have no idea nak taip ape dowhh !
hahaha, nak cerita pasal FINAL EXAM yang punyalah macam hampehhh.
sampai aku mengamok kat rumah baling handset. haha
LAWAK LAWAK :D
yela, penat-penat bersengkang mata kat rumah study macam apa.
buat latihan kertas berterabor, selerak sana sini
rambut kusut masai macam orang tak mandi setahun. (cube bayangkan)
then keesokannya soalan yang kau kena jawab tak sama macam latihan yang kau buat.
plus, latihan tu sendiri yang lecturer kau spotkan.
haihh, sabor jela. ade hikmah ni. sabor abor sabor.

konklusi daripada FINAL EXAM PAPER ialah :

GEOTECHNIC

memang HAMPAS. makan masa buat graf. siot gile aku salah skala then kena plak padam semua. mase tu la aku tak sempat semak-semak bahagian depan yang aku rasa salah tadi. nak buek camno. tawakal ajo la yooo :(

MATHEMATIC

ni pon same. sikit-sikit tak cukup masa. tapi alhamdulillah la mcam lega je. takdo la susah sangat. ecehh :p

HYDRAULIC

ni bapak segala HAMPAS kepada paper-paper laen. laen yang den buek, laen yo yang kuar eh. tension den ! GRRRR

THEORY STRUCTURE

ni pon satu, TAK CUKUP MASA. bayangkan masa test satu jam utk subjek ni ada satu jenis structure yang kau kena kira. then mase FINAL kau kena kira 4 STRUCTURE beb ! 4 STRUCTURE DALAM MASA 2 JAM BEB ! 2 JAM SAHAJA ! mana la sempat. aku bajet paper ni HANCUSSSS. lalalala~

ATURCARA KONTRAK

haaaaa !! ni paper paling killer dan paling GILERRR wahai sahabatku. satu hampas pon kira-kira pasal tingkap, beam, ground beam dan paper structure bangunan aku tak paham ! but nasib la baik aku boleh catch up dua soalan dan alhmdulillah dapat jawab :) ehh ehh ehh nanti jangan yakin sangat Naz. entah entah ni yang paling teruk. ahh TAWAKAL je la :)

HIGHWAY ENGINEERING

ahh kau ! malas aku nak citer PAPER ni. hancussssss!






secara totalnya , aku dah berusaha, berdoa agar dapat yang terbaik. tawakal dengan keputusannya.
AMINN :)

err, pic ni tade motif 



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen