Online Diary cikNaz: saya busy la. paham tak busy??

Wednesday, July 6, 2011

saya busy la. paham tak busy??

Aku sekarang berada di rumah sewa yang teramat la dan takde la sangat teruk. pintu sliding rumah rosak, rumah kotor, sanak saudara lipas hebat diternak, semut yang sangat rajin, kipas dinding dan lampu bilik yang perlu di pasang sendiri membuatkan aku sangat letih dan malas nak bukak laptop dan apatah lagi mahu meng'online'. dengan keadaan pendaftaran pelajar polipd yang agak kelam kabut dan hebat diketawakan oleh dua orang budak lelaki badigol mane tah aku tak kenal. malas nak tapis dan dua ekor badigol tu sangatlah sial mentertawakan aku depan ramai orang tanpa sebab yang aku tak tahu. rasa mahu membaling kasut tepat ke arah kepala dua ekor makhluk yang kalau-hensem-takpela. citt podah!! *sorry ter'emo'. aku LETIH.PENAT dan takde masa untuk blog ni lagi. *mungkin. so, maafkan saya blog. saya terpaksa abaikan awak buat masa ni. okay, sekian entry pendek dari saye *pendek la sgt.

BYE.



aku bukan busy jaga anak. *err tibe-tibe





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments:

  1. ada masa nnt sila la kembali aktif berblog k?

    ReplyDelete
  2. :)insyaallah khalis. kalau idea dan masa tu dtg lagi.

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen