Online Diary cikNaz: there's tears on my eyes.

Saturday, August 20, 2011

there's tears on my eyes.

well, dah lama aku tak update blog kan. so kali ni aku nak share pasal satu video yang betul-betul buat aku menangis. seriously, masa aku tengah menaip ni, aku belum habis tengok lagi. then sekarang, air mata aku dah mencurah-curah turun. so, cekidaut.


ohh, betul-betul menyentuh hati. kasih sayang seorang ayah yang pekak dan bisu. tiba-tiba aku teringat abah kat rumah. T__T. 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen