Online Diary cikNaz: reason

Wednesday, September 21, 2011

reason

Aku tak akan buat something kalau benda tu tak ada sebab.
aku buat bukan sebab ikut hati aku je, tapi sebab aku dah tak tahan dengan semua ni.
aku memerlukan someone yang dekat dengan aku and paham apa yang aku rasa.
bukan seseorang yang gelak bila kawan sendiri dalam kesusahan.
selama aku duduk sini, aku dah kenal siapa kawan and siapa lawan.
aku tak perlukan kau.
aku tak perlukan kau dalam hidup aku.



" I HAVE NO REASON TO SMILE TO YOU "
Get Lost !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen