Online Diary cikNaz: Just my opinion.

Wednesday, February 15, 2012

Just my opinion.


:)

you know what? sekarang memang banyak isu pasal perempuan bertudung dan yg free hair. statement seperti, " ahhh kau ingat perempuan yang pakai tudung tu baik sgt ke? pegang-pegang tangan bagai. then ingat yang free hair jahat?"

apakah pandangan anda? lain orang lain pendapat kan? :)
yea betul, nobody's perfect? tapi at least la kan, masing-masing ada kesedaran masing-masing. bukan semua orang tu perfect. tapi satu je kesimpulan aku bila dengar alasan tipikal "tunggu hidayah sampai", pakai tudung tu bukan nak tunggu-tunggu hidayah sampai, ia memang tuntuan dalam islam macam kewajipan solat dan puasa. 

errr kalau nak paksa orang yang tak solat sembahyang kena tunggu hidayah Allah datang ke?


think and peace :)



maaf sangat kalau ada sesiapa tersinggung ok. 




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen