Online Diary cikNaz: HOW TO WEAR SHAWL BY Hana Tajima

Monday, January 31, 2011

HOW TO WEAR SHAWL BY Hana Tajima


okay fine .
sape yg tak kenal HANA TAJIMA kan .
yang tak kenal tu mesti konpom tak amek tahu pasal fesyen-fesyen shawl ni . konpom la . hehe .
serius , die ni la yang buat style untuk YUNA .
die ade label pakaian sendiri dan senang citer she's the one of famous designer for HIJAB style ! die ni mualaf kalau tak silap , dah 4 tahun die menganut islam . *Alhamdulillah :)
YUNA ? tak kenal gak ?
ko hentak je la pale ko kat dinding laju-laju .
ape daa , YUNA pon tarak kenal ka . 
okayy , dah-dah .
aku suke stail HANA TAJIMA ni .
sangat-sangat sempoi cara dia pakai shawl .
kat atas ni tutorial die pakai shawl atau pashmina .
aku macam nak try .
tapi mesti ada orang pandang pelik tgk aku .
agak la , hahahaha .
yakin ke aku nak pakai cara gini .
tapi serius comel ! :DD


serius bhaiii , cun gile Hana Tajima ni .  superb gile style die masyaallah !



* addicted lagi . sigh ~






OKAY , BYE











Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen