Online Diary cikNaz: bila gaduh semua benda bikin gua panassss !!

Thursday, July 14, 2011

bila gaduh semua benda bikin gua panassss !!

Wa tak tahu la apa masalah ngan pesbok gua ni. dahla tenet LEMBAP macam sipot babi, ngan pesbok macam grrrrr. jadah apa tah nak ada site maintance bagai ni. kau ingat ni construction site ke apa. haihh bikin panas je. dah la panas, bikin panas lagi ada la. dah lama wa tunggu tetap taleh bukak plakk. ahhh kau tutup je la pesbok terus. arghhhhh !!!!!



haaaa, panasnya hati dengan masalah peribadi lagi. semua nak buat aku gila. tolonglaaa benda kecik macam ni pun buat aku panas, rasa macam nak nangis je. hmmmm. 




p/s : sorry la, ni entry dalam mood sedih dan tertekan. tak tahu nak cakap apa. nangis je la. hmm

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

5 comments:

  1. taknak la sampai nangis..kuatkan semangat tue

    ReplyDelete
  2. fb kdg2 dia gila sikit..tap nanti ok la..sabaq sat na..ehheheh

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda kalau sudi yea :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen